FLANMasterborderTransp.gif
Anita Fleerackers - Privacy Policy

 

 Privacyverklaring

Artstudio Anita Fleerackers verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht bij Anita Fleerackers op af@anitafleerackers.be

Verwerkingsdoeleinden
Artstudio Anita Fleerackers verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten en leveranciers voor klanten-, leveranciers- en orderbeheer (o.a. klanten- en leveranciersadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit en het verzenden van uitnodigingen).

Rechtsgrond(en) van de verwerking
Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. [(a) toestemming,] [(b) (noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst),] [(c) (noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting)], [(f) (noodzakelijk voor de behartiging van onze gerechtvaardigde belang om te ondernemen)] van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
[In zoverre de verwerking van de persoonsgegevens plaatsvindt op basis van artikel 6.1. a) (toestemming), heeft de klant steeds het recht om de gegeven toestemming terug in te trekken.]

Bewaarperiode
De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding).

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens
De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (f) op basis van die bepalingen.
Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.
Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om:
een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres: af@anitafleerackers.be;

Direct marketing
De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing.

Klacht
De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - commission@privacycommission.be).

 Déclaration relative à la protection de la vie privée

Artstudio Anita Fleerackers traite des données à caractère personnel conformément à la présente déclaration relative à la protection de la vie privée. Pour plus d’informations ou en cas de questions ou de remarques concernant notre politique relative à la protection de la vie privée, vous pouvez vous adresser à Anita Fleerackers via af@anitafleerackers.be

Finalités du traitement
 Artstudio Anita Fleerackers collecte et traite les données à caractère personnel de fournisseurs et clients à des fins de gestion de la fournisseurs et clientèle et des commandes (notamment administration des clients, suivi des commandes/livraisons, facturation, suivi de la solvabilité et envoi d’Invitations).

Fondement(s) juridique(s) du traitement
Les données à caractère personnel sont traitées en vertu de l’article 6.1. [(a) autorisation,] [(b) (nécessaire pour l’exécution d’un contrat),] [(c) (nécessaire pour satisfaire à une obligation légale)], [(f) (nécessaire pour la défense de notre intérêt légitime à entreprendre)] du Règlement général pour la protection des données.
[Dans la mesure où le traitement de données à caractère personnel a lieu en vertu de l’article 6.1. a) (autorisation), le client a toujours le droit de retirer l’autorisation accordée.]

Délai de conservation
Les données à caractère personnel traitées à des fins de gestion de la clientèle seront conservées durant le délai nécessaire pour satisfaire aux exigences légales (notamment sur le plan de la comptabilité).

Droit de consultation, de rectification, de suppression, de limitation, d’opposition et de transmissibilité de données à caractère personnel
Le client a à tout moment le droit de consulter ses données à caractère personnel et peut les (faire) rectifier si elles sont incorrectes ou incomplètes, les faire supprimer, en limiter le traitement et s’opposer au traitement des données à caractère personnel le concernant en vertu de l’article 6.1 (f) sur la base de ces dispositions.
Le client a en outre le droit d’obtenir une copie (dans un format structuré, courant et lisible par machine) de ses données à caractère personnel et de faire envoyer les données à caractère personnel à une autre société.
Afin d’exercer les droits susmentionnés, il est demandé au client :
d’envoyer un e-mail à l’adresse e-mail suivante : af@anitafleerackers.be ;

Marketing direct
Le client a le droit de s’opposer gratuitement à tout traitement de ses données à caractère personnel à des fins de marketing direct.

Plainte
Le client a le droit de déposer plainte auprès de la Commission de la protection de la vie privée (Rue de la Presse 35, 1000 Bruxelles - commission@privacycommission.be).

 Privacy statement

Artstudio Anita Fleerackers processes personal information in compliance with this privacy statement. For further information, questions or comments on our privacy policy, please contact Anita Fleerackers at af@anitafleerackers.be.

Purposes of the processing
 Artstudio Anita Fleerackers collects and processes suppliers’ and customers’ personal data for supplier and customer and order management (supplier and customer administration, order/delivery follow-up, invoicing, solvency follow-up and the sending Invitations).

Legal foundation for the processing
Personal data is processed based on Article 6.1. [(a) consent,] [(b) (required for the implementation of an agreement),] [(c) (required to satisfy a legal obligation)], [(f) (required for the protection of our legitimate interest in entrepreneurship)] of the General Data Protection Act.
[Insofar as the processing of personal data takes place based on Article 6.1. a) (consent), customers always have the right to withdraw the given consent.]

Retention period
Personal data processed for customer management will be stored for the time necessary to satisfy legal requirements (in terms of bookkeeping, among others).

Right to inspection, improvement, deletion, limitation, objection and transferability of personal data
The customer has at all times the right to inspect their personal data and can have it improved/improve it should it be incorrect or incomplete, have it removed, limit its processing an object to the processing of their personal data based on Article 6.1 (f) based on said provisions.
Furthermore, the customer is entitled to obtain a copy (in a structured, standard and mechanically readable form) of their personal data and to have said personal data forwarded to another company.
In order to exercise the aforementioned rights, the customer is requested to:
Send an e-mail the following address: af@anitafleerackers.be.

Direct marketing
The customer is entitled to object free of charge to the processing of any processing of their personal data aimed at direct marketing.

Complaint
The customer has the right to file a complaint with the Belgian Privacy Protection Commission (35 Rue de la Presse, 1000 Brussels - commission@privacycommission.be).

 

FLANHandtekeningTransp.gif

 

 

 

 

 

 

Top of page 

 

 

[Index] [Nederlands] [Français] [English] [Copyright] [Privacy Policy] 

 

 

Privacy policy

 Copyright © 2003 - 2018 Anita Fleerackers

 

 

 

 

 

 

Alle rechten voorbehouden / Tous droits réservés / All Rights Reserved

 

 

Contact

Webmaster